Werkwijze

Wat kan Menko Timmerman voor u betekenen?
Als klant is het moeilijk om tot een juiste keuze van materialen te komen en om aan gelijkwaardige prijsaanvragen te komen. Helaas worden er maar al te vaak “appels met peren” vergeleken. Tevens is voor u van belang dat de prijs/kwaliteit verhouding van een prijsopgave in balans is.

Kwaliteit en technieken
Eén van de meest belangrijke onderdelen die men in het offerte stadium niet kan zien of vergelijken is het te leveren eindproduct. Een belangrijk onderdeel hiervan is de kwaliteit van de te gebruiken, niet zichtbare hulpmaterialen, zoals lijm, uitvlakmassa’s, plaatmateriaal en uiteraard de hoeveelheden die men hiervoor nodig heeft. Om de kwaliteit van het totale product voor u zo veel mogelijk te waarborgen kan ik u adviseren over alle facetten van de verbouwing of klus.

Verwerking en ervaring
Al de verwerkingen van producten zijn geheel conform de voorschriften van de fabrikant. Door middel van voorstellen en het maken van schetsen kan ik u begeleiden in het gehele verbouwingstraject.

Garantie en leveringsvoorwaarden
Menko Timmerman is aangesloten bij VLOK de landelijke vereniging voor klussenbedrijven. De algemene betaling en leveringsvoorwaarden van VLOK zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Menko Timmerman hanteert conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden een garantietermijn van 1 jaar.